Illustrasjonsfoto av barn i barneavdelingen Halden bibliotek

Barnehage

Ta med barna og kom på besøk til oss!
På barneavdelingen finner du en sone for småbarn som er skofri og fylt med billedbøker for barnehagebarna. Vi har koselige lesehuler og kroker der man se på bøker og bli lest for. Vi har puslespill og brettspill for aldersgruppen.  

Ta gjerne med matpakke, vi har et langbord dere kan sitte ved og spise. Garderobe hvor dere kan henge fra dere tøy og barna kan sette fra seg sko og støvler finner dere forbi informasjonsskranken.  

Eventyrtimerommet er vanligvis låst av, men spør oss gjerne om å låse opp. Her er det et lite amfi og rommet er dekorert av Anette Zetlitz. En fin plass for å avholde lesestund for barna. 

Barnehagen kan få et lånekort til hver avdeling. Dere får 8 ukers lånetid på bøker og hjelp til å finne aktuell litteratur om ulike tema.
Hvis vi har tid kan dere avtale en lesestund på biblioteket. Trykk her for å komme til kalenderen for å se om biblioteket har kommende arrangementer for aldersgruppen.

Det er viktig for barna å oppdage hva biblioteket har å by på, få leselyst – se på bøker, snakke om bøker, bli lest for. 
Har dere lyst til å komme med en gruppe barn fra din barnehage er dere hjertelig velkomne!

Skofri område
Lesehule
Bord til lesing og spill
Langbord til spising