Halden bibliotek – Sosial gaming & Esport tilbud

TIRSDAGER FRA 15:00 – 19:30

Påmeldingsskjema oppdaterer dato annen hver uke.

Halden Bibliotek

Hva er Sosial Gaming?

Sosial gaming er ikke bare gaming, det er en mulighet til å engasjere seg i et fellesskap med andre gamere. Hos oss handler det ikke bare om skjermtid, å vinne, eller være bedre enn andre, men om å dele opplevelser, knytte bånd og utvikle ferdigheter sammen med likesinnede i en sosial arena.

Esport?

Vi velger noen tirsdager der vi holder turneringer i ulike spill, blant annet det populære Mario kart 8 delux med ratt og pedal hvor man kan vinne alt fra kule fysiske premier til kino billetter.
Her får deltakere utforske og teste sine ferdigheter og potensielt stikke av med kule premier!

Vårt mål 

Vi ønsker å skape en trygg og varm atmosfære der barn og unge kan gjennom sosial gaming dele opplevelser, finne ro, utforske ny teknologi, være sosial, og delta i aktiviteter med andre som har samme interesse. Vi legger vekt på inkludering, mestring og sosialisering. Tidligere Esport utøver Thomas, vil veilede deltakere gjennom et gjennomtenkt program som omfavner sosial gaming.

Hva vi tilbyr

Vi gir deg tilgang til toppmoderne utstyr, som blant annet: Meta Quest 2, PS5, Xbox Series X og Nintendo switch konsoller for co-op/multiplayer-spill som Fortnite, Minecraft, FC24, Mario Kart og mer. Til og med leke i Forza horizon med ratt og pedal. 

For hvem?

Tilbudet er for aldersgruppen 13-18 år. Vi tilbyr to tider for å gi flest mulig hver uke muligheten til å delta. Du booker de tidene som passer deg best. Tidene du kan velge mellom er 15:00-17:00 og kl. 17:30-19:30

Hvor?

Vårt gratistilbud finner sted på Makerspace i Halden bibliotek hver tirsdag. Husk å følge oss på facebook, vi oppdaterer der om det skulle være en uke det er avlyst.

Annet:

Som deltaker trenger du ikke eget utstyr. Men ustyr som er tillatt å ha med er: Eget headset med aux for å koble til kontrollerne.

Regler:

  1. Respektere hverandre
  2. Mildt språkbruk, ta hensyn til de rundt deg
  3. Respektere utstyr
  4. Medbrakt mat og drikke skal IKKE konsumeres ved stasjonene

Meld deg sosial gaming og bli med i et lokalt spill miljø!

Sosial gaming på tirsdager arrangeres med støtte fra DNB Sparebankstiftelsen.Tilsvarende tilbud i Halden:

Halden Kulturskole

Hva er Sosial Gaming?

Sosial gaming er ikke bare en aktivitet, det er en mulighet til å engasjere seg i et fellesskap drevet av lidenskap for gaming. Hos oss er det ikke bare om å vinne, men også om å dele opplevelser, knytte bånd og utvikle ferdigheter sammen med likesinnede. 

Vårt mål 

På kulturskolen er vårt mål klart: Vi ønsker å skape en trygg og varm atmosfære der barn og unge kan blomstre gjennom sosial gaming. Vi legger vekt på inkludering, mestring og sosialisering. Vår dedikerte esport-entusiast, Thomas, vil veilede dere gjennom et gjennomtenkt program som omfavner sosial gaming, esport og LAN-arrangementer. 

Hva vi tilbyr

Som deltaker hos oss, vil du få tilgang til en rekke sosiale spillaktiviteter hver uke. Du får også sjansen til å delta i spennende LAN-arrangementer og en spesiell e-sporttur i løpet av skoleåret. Vi gir deg tilgang til toppmoderne utstyr, inkludert Meta Quest 2 med Beat Saber, PS5, Xbox Series X og Nintendo switch konsoller for co-op/multiplayer-spill som Fortnite, Minecraft, FIFA 23, Mario Kart og mer. Til og med leke dere i Forza med ratt og pedal. 

For hvem?

Vårt konsept er skreddersydd for aldersgruppen 10-16 år, og hver gruppe vil ha opptil 20 deltakere. Vi tilbyr to separate grupper i løpet av uken for å imøtekomme ulike aldersnivåer og preferanser. Gruppen for 10-12 årige vil møtes onsdager kl. 15:00-17:00, mens gruppen for 13-16 årige vil møtes onsdager kl. 17:30-19:30.

Les mer om hva kulturskolen tilbyr og søk plass i dag!