Ungdom

En bok om tiden etter at Jakob på 17 år tar sitt eget liv. Igjen står bestevennen Lucas og ekskjæresten Emma. En sår og håpefull bok om tiden etter selvmord i en av livets mest utfordrende tider, ungdomsårene. 
Den irske forfatteren Sally Rooney skriver virkelighetsnært og ærlig om vennskapet og kjærligheten mellom fire unge mennesker.
Dalsberget, Victoria
I den første boka til Victoria, "du er nok" kan du lese om at du er smart nok, sterk nok, fin nok og flink nok, gjennom enkle og vakre dikt. Her blir viktige ting tatt opp som kroppsfokus, dårlig selvbilde og det blir lagt vekt på å elske seg selv. I den andre boka hennes, ''du og jeg'' handler diktene hennes om å elske noen andre. Boken er delt inn i tre: forelskelse, tap og kjærlighet.
I en verden der mennesker er delt av fargen på blodet sitt, er det de med sølvblod som har makten. De er ekstremt sterke og har gudelignende egenskaper. Men hva skjer når rødblodsjenta Mare har sølvblods evner?
TikTok sensasjonen som alle gråter av. Hver sommer møtes den rike og perfekte Sinclair-familien på en privat øy, men fordommer, grådighet og voldsom kjærlighet kan få fatale konsekvenser. Du kommer til å bli fullstendig satt ut av slutten.
Tankevekkende, viktig og feministisk bok som handler om kvinners vilkår i Sør-Korea. Boken ble filmatisert i 2019, under samme tittel.