Cato Zahl Pedersen

Foredrag med Cato Zahl Pedersen: Begrensningene finnes kun i eget hode – mulighetene likeså

Dato

Tid

Sted

Bibliotekscenen
Human-Etisk Forbunds lokallag i Halden inviterer til foredrag i Biblioteket (i Skofabrikken) torsdag 25. januar kl. 18. Gratis adgang. Det er bare å komme.
Cato Zahl Pedersen (64) har en spesiell livserfaring. Etter en høyspentulykke i 1973 snudde livet seg for den pianospillende odelsgutten. Han så at det var ikke bare ham som endret seg, men omgivelsene forholdt seg også annerledes til en som er ”annerledes”.
Han har bevisst drevet en ”funksjonskamp” siden ulykken. Det har ført til 13 gullmedaljer i Paralympics (1980-94), ekspedisjon til Sydpolen (1994), Cho Oyu (8.201 moh) i 2005 og Mount Everest (8.650 moh) i 2007.
For andres mestringsopplevelser har han bidratt til etablering og tre års ledelse av CatoSenteret – et senter for egen mestring i rehabilitering. Nå jobber han som utvikler i Olympiatoppen, og er deltaker i den pågående «Kjendis-farmen» på TV2.
Han vant i tillegg Norges Idrettsgallas Hederspris for 2023.
Med sin brede og lange livserfaring som “annerledes” med spennvidde fra sykeseng til Sydpol, vil Cato Zahl Pedersen i sitt foredrag komme inn på viktige individuelle og team-messige suksesskriterier og drivkrefter for å lykkes. Uansett oppgaver og mål, er veien til resultatene den store opplevelsen.
Hans motto er: La ”Impossible” bli til ”I’m possible”.
Vi ønsker alle velkommen til en interessant og lærerik kveld med Cato Zahl Pedersen