Huler og store steiner i Østfold - Svein Syversen

Boklansering med Svein Syversen: «Huler og store steiner i Østfold»

Bibliotekscenen

Svein Syversen er ute med ny bok med 80 spennende turforslag. «Huler og store steiner i Østfold» er høstens nyhet, og vi inviterer til lanseringsforedrag der Syversen vil vise et utvalg bilder og snakke om prosessen med boka.

Syversen har skrevet to boktrilogier om skogs- og kystlandskapet i Østfold, samt en syvende bok om storskogen i Østfold som skulle vært den siste. En vårdag i april tok Syversen imidlertid beslutningen om å gi ut ei åttende bok. Temaet datt på han spontant – det måtte bli ei bok om huler og steiner i Østfold, og siden da har han vært steingal stort sett hver eneste dag. Nå får vi resultatet. 80 spennende turforslag i bokform, stort sett kortere enn de forrige turbøkene.

«Jeg ønsker så inderlig at folk i alle aldre kan komme seg ut i Østfold-landskapet og få kunnskap om naturen her. Dette er drivkraften i mitt arbeid med bøkene, også denne siste boka.»

Svein Syversen.

Arrangeres av Norli Køhn og Halden bibliotek.
Boksalg og signering. Gratis inngang!
Det serveres kaffe og sider.