Bokbad med Hilde Susan Jægtnes

Dato

Tid

Sted

Hilde Susan Jægtnes samtaler med Tom Skjeklesæther om sin seneste roman, “Jeg grunnla De forente stater”
Det finnes livsløp som egner seg ekstra godt som råmateriale for forfattere. Livet til USAs første finansminister Alexander Hamilton (1755 – 1804) er et slikt. Han har portrettet sitt på den amerikanske 10 dollar-seddelen, og det er ikke uten grunn. USA ville ikke vært den nasjonen vi kjenner i dag uten hans innsats, og få mennesker har gjort en lignende klassereise. “Jeg grunnla De forente stater” er en original roman om de slagene som former en nasjon og et liv, og om de menneskene som brått befinner seg i begivenhetenes sentrum.
Hilde Susan Jægtnes er skuespiller, musiker og forfatter. Hun har en bachelorgrad i statsvitenskap fra San Francisco University og en mastergrad i manusskriving for film og TV fra University of Southern California i Los Angeles. Jægtnes ble nominert til Amandaprisen i 2017 for manuset til serien “Hjertestart”. Hun har gitt ut en diktsamling og fire romaner.
Tom Skjeklesæther er musikkjournalist og arrangør av en rekke ulike festivaler og konserter. Han sitter i styret for Norsk Americana Forum som jobber for å spre kunnskap og øke interessen for denne musikksjangeren.
Medlem: 100 kr / ikke-medlem: 150 kr / student: 100 kr / ledsager: gratis.
Bestill billetter på universe.com.
Evt. restbilletter ved inngangen via Vipps 502157.