Sommerles 2024

Kjenner du barn som liker å lese? Eller barn som trenger lesetrening?

Sommerles.no er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av folkebibliotekene, for alle barn i 1. – 7. klasse og skolestarterne. Deres mål er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie. Kampanjen starter 1. juni hvert år, og avsluttes den 31. august. Sommerles.no er gratis for alle barn. Trykk her for å komme til nettsiden Sommerles.no.

Sommerles er en lesekampanje laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med på Sommerles! Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, opprettholder leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Vi vet også at mange barn sliter med lesingen, da er det fint å høre på lydbøker og bli lest høyt for. Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barnet deres til å være med på Sommerles. Sommerles er en flott lesekampanje uansett hvor dere skal feriere i sommer. Ta turen innom altom.sommerles.no for mer info  – eller besøk Halden bibliotek!

Sommerles er utviklet av Vestfold fylkesbibliotek og Snuti AS