Hva er Libby?
Har du et nettbrett eller smarttelefon? Da kan du få tilgang til engelsk litteratur via appen Libby. Hvis du ønsker, kan du også få tilgang via PC. Du trenger bare et lånekort fra Halden bibliotek.
Libby kan lastes ned i App Store, i Google Play og i Windows Store. Det er enkelt å se hva som er tilgjengelig for utlån. Utvalget vårt finner du på: viken.overdrive.com

Hvordan komme i gang:
1. Last ned “Libby, by Overdrive”-appen. Trykk på “Find my library”. Smarttelefonen eller nettbrettet ditt vil selv lokalisere det nærmeste Libby-biblioteket.
2. Velg “Viken” og trykk på “Yes”.
3. Trykk på “Add your card”. Logg inn med lånekortnummer.

Utlånsregler:
Du kan ha opptil tre lån samtidig.
Du kan reservere inntil tre bøker samtidig.
Lånetiden er 21 dager.
Lånet kan ikke fornyes.
E-bøkene og e-lydbøkene blir automatisk «innlevert» når lånetiden går ut, men lever gjerne inn når du er ferdig, så blir e-boka eller e-lydboka ledig for neste låner.